Velmi speciální voliéra, která zachrání životy

Velmi speciální voliéra, která zachrání životy Destiny Pet z.s.

"Další možností je eutanásie." Toto je nejčastější věta, kterou končí veterinární zprávy, se kterými k nám přicházejí lidé spolu s žádostí o umístění FIV a FeLV pozitivních kočiček. Zatímco žádostí o příjem jsou desítky, adopcí jen pramálo. Naše pokojíčky pro pozitivní kočičky nenafoukneme, můžeme ale získat kapacitu 3-4 kočičky navíc díky voliéře! A nejen pro ně. Voliéru by potřeboval i pokojíček kočičích důchodců, kteří mají podobný osud když se stanou nechtěným dědictvím.

V plánu je vytvořit voliéru v horních dvou patrech za využití terasy. Na to je potřeba vystavět pevnou dřevěnou konstrukci, která bude rozdělena na jednotlivé části tak, aby se k sobě kočičky nedostaly (z hygienických důvodů), a z půdních pokojíčků udělat vlez do jedné poloviny se střídavě průchozím systémem. Může se to zdát jako banalita, ale aby byla pro kočky bezpečná, není to nic jednoduchého.

Abychom mohli navýšit kapacitu pro tyto dvě skupiny koček, potřebujeme vaši pomoc. Pokud také cítíte, že stará a pozitivní zvířata mají nárok na život a neměla by pro ně jediná cesta být eutanásie, tak podpořte tento projekt! Budeme vděční za každou korunku.

Již vybráno 2 300 Kč
Celková cena 80 000 Kč
Přispět na projekt

Na projekt přispěli

  • Šárka Chlumská 400 Kč
  • Anonymní dárce 300 Kč
  • Anonymní dárce 300 Kč
  • Jana Dvořáková 1 000 Kč
  • Anonymní dárce 300 Kč

Více o organizaci

Název

Destiny Pet z.s.

Adresa

Praha 4

Telefon

607604654

Číslo účtu

2401919017 / 2010

Variabilní symbol projektu

1406001827