Florentinka

Florentinka ze Sušice

Adoptovat Kočku

Florentinka je jedním z osmi koťat, která byla vyhozena v Blovicích u nádraží. Město zajistilo dočasnou péči, bohužel u paní, která během dvou týdnů vůbec neřešila veterinu. Koťata k nám tedy přijela masivně začervená, zablešená tak, že je blešky požíraly zaživa, a s neléčenou virózou. Přes hnis v očích nebylo zřejmé, zda je vůbec mají. Paní je navíc umístila na nezabezpečený balkón, ze kterého padala dolů. Její jedinou starostí bylo, že pro ně musí stále běhat...

Start do života byl hodně nehezký, mají tedy co dohánět v tom radostném. Trvalo hodně dlouho, než se je podařilo vyléčit ze všech neduhů, nyní jsou už v pořádku a hledají ten nej domov, kde jim vše vynahradí. Jsou mazlivá, řádivá, prostě už taková, jaká mají koťata být.

Florentinka je zpočátku opatrnější, ale je to stejná řádilka a mazel jako ostatní. Jen musíte projít její prověrkou a pak už bude Vaše milá paní domácí, pro kterou uděláte, co jí na očích uvidíte. Kočičí parťák bude určitě potřeba, samotné by jí bylo smutno. Hledá domov jen uvnitř bytu nebo domečku, venku už byla a nelíbilo se jí tam. Florentinka opouštěla karanténu mnohem později než bráškové, kluci ji moc nepouštěli k jídlu, a tak musela pořádně dohnat, o co ji připravili. Nyní už dovádí v houfu ostatních a moc se těší domů.

Poprosí o pastu na pravidelné odčervení.

Dárek 250 Kč check
Má v misce 1 400 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Lenka Hájková 250 Kč

Miska

  • Anonymní dárce 1 200 Kč
  • Jiřina Němečková 200 Kč

Více o organizaci

Název

Šance pro kočku z.s.

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Šance pro kočku z.s.:

Adresa

Hrádecká 493, Sušice

Číslo účtu

2000952043/2010

Variabilní symbol kočky

400030294