Karolína

Karolína z Poděbrad

V obci Třebestovice chovala paní kočky. Protože neměla dost peněz, nekastrovala je, takže jich přibývalo geometrickou řadou.

Když jich bylo 25, rozhodla starostka obce, že je třeba zasáhnout. Když jsem se o tom dozvěděla, měla jsem radost, že nějaká obec tak důsledně plní svoje zákonné povinnosti. Bohužel je splnila velmi nešťastným způsobem a vůbec nemohu uvěřit, že veterinář s takovým postupem souhlasil.

Kočky byly odváženy na veterinu, tam vykastrovány, naočkovány a odvezeny do svého bydliště. 

Kastrace je sama o sobě velký zásah do organismu, zvlášť u samic. Očkování je rovněž velký zásah do organismu. Zatížit kočku obojím najednou je strašná věc. 4 kočičky po takovém preventivním léčení uhynuly. Mnoho dalších mělo zdravotní problémy, které majitelka nijak neřešila, protože nemá peníze. Na současném žalostním stavu koček se nepodepsala jen podivná péče majitelky, ale i obecní opatření.

Na druhou stranu, kdyby kočky nebyly vykatrovány, neřešili bychom nyní 20 koček, ale třeba 80.

Karolína je v relativně dobrém stavu. Je tedy droboučká a hodně hubená, ale v jejím případě se asi nedá mluvit o těžké podvýživě. Moc ráda jí maso a má pravdu. Pro masožravce není nic lepšího, když se potřebuje dostat do formy.

Karolína je velice milá a přátelská. A také moc hezká. Mohl by se do ní někdo zamilovat a darovat jí domov. Domov, ve kterém zapomene na strašnou smrdutou kůlnu, ve které musela žít.

 

Dárek 945 Kč check
Má v misce 1 500 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Jitka 945 Kč

Miska

  • Jiřina Němečková 200 Kč
  • Anonymní dárce 200 Kč
  • Peter Herchel 400 Kč
  • Oliver a Luna 200 Kč
  • Babičky že Sokolče 500 Kč

Více o organizaci

Název

CATKY z.s. - Poděbrady

Adresa

Poděbrady, Na Hrázi 681

Číslo účtu

2100698775/2010

Variabilní symbol kočky

350030202