Fenix

Fenix z Další šance

Kočička Fenix, původně považována za kastrovaného kocourka, vzbudila mezi kočkomily velkou pozornost. Jen díky nim jsme mohli tuto neskutečně bojovnou kočičku zachránit. Její záchrana byla nad všechny naše možnosti a jen díky hodným lidem, kteří ji drželi palečky, dnes žije a netrpí.

Fenix v lednu 2023 srazilo auto a vypadalo to, že nepřežije. Její zranění byla tak vážná, že veterináři zvažovali eutanázii. Její vůle žít ale byla tak obrovská, že ji nikdo z nás nemohl nechat uspat. A Fenix, po několika operacích a krmení celé tři měsíce sondou, žije. Kvůli sondě se jí bohužel vytvořily podkožní píštěle, proto je pod neustálým dohledem v dočasné péči.

Žije díky své bojovnosti, optimistickým veterinářům, naší víře v zázraky a lidem, kteří na její záchranu neváhali přispět. Je to nyní naše nejdražší kočička, která se raduje ze života. My tak můžeme těm, kteří v to nevěřili společně s námi, dokázat, že někdy má cenu bojovat a věřit. Intuice, kterou my kočičí ošetřovatelé občas máme, je správná.

Fenix je miláček, neustále se mazlí a svou vděčností denně děkuje za šanci, kterou dostala. Protože potřebuje každodenní dohled, je umístěna stejně jako Mišánek v dočasné péči.

Dárek 1 029 Kč check
Má v misce 800 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Standa Zápotocký 1 029 Kč

Miska

  • Eva Karanská 300 Kč
  • Anonymní dárce 500 Kč

Více o organizaci

Název

Další šance z.s.

Adresa

Hradec Králové Čechova

Telefon

739477900

Číslo účtu

2400810343 / 2010

Variabilní symbol kočky

140030017