Willy

Willy z Pelhřimova

Willy k nám byl přijat z důvodu alergie nového člena rodiny, která se ho v minulosti ujala jako zachráněného.

Wilík je velmi mazlivý kocourek, který by pro pohlazení udělal snad cokoliv. Na klín vyskočí při každé příležitosti, otírá se o vás hlavičkou a hlasitě vrní. Nemá problém ani s chováním.

V jednom roce věku se u Willíka objevily kožní problémy. Testy odhalily alergii zejména na brambory, které se přidávají do většiny granulí. Dlouhodobě baští granulky Hills Z/D. Je důležité uhlídat, aby nejedl nic jiného.

V posledních měsících se Willymu opakovaně objevovaly ošklivé kožní léze, které se vůbec nechtěli hojit. Dospělo to až do takové fáze, kdy z důvodu hlubokého zánětu a také podezření na onkologický proces musel podstoupit amputaci přední nohy. Až poté se mu viditelně ulevilo, přibral dokonce 1 kg a začal být zase veselý.

Aby se léze podařilo udržet pod kontrolou, momentálně podstupuje imunoterapii, která je velmi nákladná, ale také účinná. Adopce Willyho bohužel v tuto chvíli není možná.

Willy by si přál nový pelíšek. Po amputaci nožky už netráví tolik času na škrabadle, ale vybírá si spíše z měkoučkých pelíšků.

Dárek 357 Kč check
Má v misce 600 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Lucie Titlbachová 357 Kč

Miska

  • Anonymní dárce 300 Kč
  • Kristýna 250 Kč
  • EVA 50 Kč

Více o organizaci

Název

Mikeš HB - Pelhřimov

Adresa

Pelhřimov

Číslo účtu

2702027610/2010

Variabilní symbol kočky

888029750