Tonička

Tonička z Tibetu

Holčička přijela z našeho rodného východního Slovenska. Našla se venku vyhublá a slabá. Operovali jí megakolon, ale její stav je chronický, a jelikož už máme se stejnou diagnózou i kočičku Doničku, rozhodli jsme se pomoci i Toničce. S léky může žít ještě pěkný život, i když je inkontinentní. Než se střívka naučila poslouchat léky, trvalo to měsíce neustálého ucpávání se. Toni je extrém, extrémně citlivá na podání čehokoli do pusy. Zvrací a slintá i hodiny.
Potřebuje ale denní aplikaci léků na funkčnost střev, ucpává se.
A tak jsme zvolili formu kompromisu a léky nepodáváme, zavodňujeme, a když je v anestezii nebo na tom zle, že nepomáhá klystýr a další vychytávky, dáme jícnovou sondu a medikací dáme střeva zase do normálu.
Teď jsme ji nechali vzít ocásek, který je ochrnutý od začátku, ale teď ji už komplikoval i ležení, obratle trvale srostly. A tak dostala zase i sondu.
Ta ji totiž nepochopitelně nevadí, stejně tak klystýry, problém má psychický s čímkoli v puse.
Je trošku naštvaná, zase musí být na hospitalizaci, ale daří se ji dobře a brzy bude zase s námi doma a konečně i s plínečkou bez dírky 
Je postižená, ale o to víc ji milujeme.Tonička je veliké zlatíčko a říkáme ji Toničko Sluníčko. Tonička bude ráda za kvalitní konzervy, děkujeme.

Dárek 1 738 Kč check
Má v misce 1 700 Kč
Balíček 1 163 Kč check

Kočce Přispěli

Dárek

  • Petra Halbichová 1 738 Kč

Miska

  • Anonymní dárce 600 Kč
  • Maty 200 Kč
  • Lucie Kučerová 300 Kč
  • Kristýna Miltnerová 600 Kč

Balíček

  • Marta Ficzová 1 163 Kč

Více o organizaci

Název

Útulek Tibet z.s.

Adresa

Marefy 44, Bučovice 685 01

Číslo účtu

4113874028/5500

Variabilní symbol kočky

600028680