Nala

Nala z Tibetu

Adoptovat Kočku

Nala je princezna bojovnice. Bojovala o svůj život a bojuje i s námi při ošetření, ale je to namyšlená kráska, musíme se srovnat a když dáme mazlivou chvilku, vše je zapomenuto na obou stranách. Je to neskutečně milující tvor a nelze ji nemilovat.
Našla se u silnice, zřejmě ji srazilo auto, táhla nožičky a zůstala u domu rodiny, která má z našeho útulku pejska. Má přerušenou míchu, ale reflexy zadních nožiček silné. Jsme však zase u toho, že Nala je přece princezna a proč by se snažila vstát, když jí to dobře jede i po bříšku.
Většinu kočiček díky rehabilitaci rozchodíme spinální chůzí (chodí, ale pajdají, nožičky neovládá mozek). Nala prostě nechce a tak funguje dobře, ale má větší riziko nachlazení a infekce močových cest a tak co půl roku má ošklivý zánět. Když přijde do útulku návštěva, Nala se připlazí na mazlení, kousne láskyplně do prstu a s nosem nahoru odchází, odplazí se. Má přístup i na dvůr s pejsky a bydlí v domácím prostředí útulku. Podpůrné prostředky se jí nelíbí. Když ji nasadíme do rehabilitačního popruhu tak najednou prý nemá žádné nožičky. Je opravdu princezna, co říká ne a ne a ne.
Nala bude vděčná za konzervy Natureca, moc děkujeme.

Dárek 632 Kč check
Má v misce 800 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Dominik Rybár 632 Kč

Miska

  • Jana Pokorná 300 Kč
  • Ivana T. 500 Kč

Více o organizaci

Název

Útulek Tibet z.s.

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Útulek Tibet z.s.:

Adresa

Marefy 44, Bučovice 685 01

Číslo účtu

4113874028/5500

Variabilní symbol kočky

600028652