Márinka

Márinka z Tibetu

Holčička byla přijatá se svoji sestřičkou Gabrou. Příjely z útulku Mourek v Prostějově. Ač měly být FIV pozitivní, my jsme to několikrát různými testy vyvrátili. Proto je důležitá kvalita testů, odsoudí se tak zbytečně zdravá kočička. Nicméně holky měly velkou smůlu. Po příjmu se jim rozjela panleukopenie a po přeléčení jestě kalicivirus.
Márinka měla smůlu největší. Ač se vykřesala ze všech nemocí, propukla u ní FIP. V lednu 2020 se začala léčit a v dubnu to byla zase zdravá krásná kočička. Je moc umazlená, ale nemá ráda společnost více koček a výjimečně chodí i ven chytat myšky. Kočičky ven striktně nepouštíme a ani nepodporujeme takové adopce. Mári je ale jedna z mála, říkáme, jedna z tisíce, která ven prostě musí, ať to stojí, co to stojí. Za návrat dostane odměnu a tak se vrací strašně ráda.
Márinka byla naší první FIP pacientkou, byl to pro nás zázrak vidět, jak téměř mrtvé zvířátko je za 24h opět plné života. Je pro ni lepší zůstat zde a tak ji nabízíme na adopci na dálku. Bojíme se změn a stresů, koronavirus může zmutovat ve FIP klidně znovu a vybojovali jsme její život 3x. Je za to moc vděčná.

Dárek 316 Kč check
Má v misce 400 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Anonymní dárce 316 Kč

Miska

  • Anonymní dárce 400 Kč

Více o organizaci

Název

Útulek Tibet z.s.

Adresa

Marefy 44, Bučovice 685 01

Číslo účtu

4113874028/5500

Variabilní symbol kočky

600028627