Aura

Aura z Hradce

Dne 18.4.2022 byla královéhradeckým depozitem přijata zřejmě mladá, vysoce březí a velmi plachá kočička Aura. Ubytovala se v Hradci u jedné staré paní, ale ta se již nebyla schopna o ni postarat, a tak po odchytu přijela ke mně do depozita.

Velmi se bála a byla nesmírně plachá. V žádném případě na sebe nenechala sáhnout, ale měla jsem radost, že alespoň začala jíst. A tak jsme s Aurou čekaly na narození koťátek...

Dne 27.4.2022 se stále nesmírně plaché Auře narodila 4 miminka. Byla nádherná, bohužel však během týdne, přes všechnu moji snahu, krmení, masírování, zahřívání, všechna čtyři miminka postupně zemřela. Nevím, co s nimi bylo, ale neměla vyvinutý sací reflex, Aura to věděla, vystrkovala je z pelíšku, ale byla moc smutná - a já taky. Jenže, když jsem je krmila, nepila a dusila se.

A tak Aura zůstala sama...a stále stejně plachá. Proto je nesmírně těžké ji léčit, když je třeba. Ale nakonec se mi ji podařilo odchytit a nechat vykastrovat  a nedávno s opět obrovským úsilím jsem ji znovu odchytila a donesla na vyšetření, protože plakala bolestí, když jedla - a výsledek byl, že při dalším zákroku přišla skoro o všechny zoubky.

Snad se někdy Aura zlepší, snad někdy pozná, že se jí u nás nic nestane, že ji mám ráda a že se i přes svou plachost bude mít vždy dobře.

 

Dárek 279 Kč check
Má v misce 300 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Pítr a Íva 279 Kč

Miska

  • Radmila Fleišerová 100 Kč
  • Jana Horutová 200 Kč

Více o organizaci

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol kočky

203022406